Beoordelingen van Sushi Miru Oss

Recente recensies van Sushi Miru Oss

5 sterren na 602 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was koud en de sushi was erg klef.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter als de rest van Oss

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden over de sushi!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en keurig op tijd geleverd!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, veel en snelle service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrrrrr lekker

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zoals gewoonlijk erg leuk , zowel de sushi als de warme gerechten. En keurig op de afgesproken tijd bezorgt!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was zoals gewoonlijk weer ontzettend lekker. Top kwaliteit en goede bezorging

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers. Smaak is super en super netjes verpakt.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer héél lekker!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, waar nodig warm en exact op tijd thuisbezogd!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde en afgehaalde eten was lekker, zoals altijd, maar helaas zijn een aantal bestelde en betaalde items (eten en drinken) niet meegeleverd. Jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en warme gerechtjes besteld, alles was van goede kwaliteit en de juiste temperatuur. Bezorging keurig op tijd, aanrader!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uiteindelijk was het erg lange wachten wel de moeite waard. Smaak en versheid waren ok, alleen wel graag een volgende keer wat beter aan het ophaaltijdstip houden; 17.40 besteld, 18.30 zou het klaarstaan om op te halen, uiteindelijk na herhaaldelijk vragen, moeten wachten tot 18.50 voordat het klaar was! Beetje vervelend, als andere huisgenoten pizza besteld hebben die hierdoor véél te lang in een warmhoudbox klaarligt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super verse sushi Heerlijk gegeten thuis... volgende keer bij jullie !!!! Dankjewel Miru

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK gegeten!!! Was weer top!!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker warm en vers eten. Bezorgers altijd vriendelijk en op tijd. Top restaurant!🙂

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker vers

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Nergens zo lekker als bij Miru!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de drukste dag van het jaar, prima op tijd geleverd en nog goed warm. Een aanrader.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, precies op tijd klaar en meer dan voldoende.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond (oudjaarsavond) sushi besteld om af te halen. Sochtends al besteld om op te halen om 18.50 uur. 18.45 uur bij Miru en hier 35! minuten zitten wachten. Het was chaos, er werd niet gecommuniceerd en zodoende liep onze planning met 6 man op oudjaarsavond in het honderd. Erg vervelend om zo lang te wachten. Over de sushi niets te klagen, deze was lekker. Voor ons echter wel een reden om hier niet meer te bestellen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten voor de inspanningen om super lekker glute vrije producten te verzorgen

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, warm en heerlijk. Aanrader.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten. Besteld in de middag en op tijd geleverd. En dat op oudejaarsavond.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor oud en nieuw! Super snelle service en lekker eten zoals altijd.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou om 18:40 komen en het was er pas om 19:40.. Geen mail ontvangen dat het langer ging duren

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lang moeten wachten met ophalen, tijdens het wachten werd gedurende een half uur elke 10 minuten om mijn naam gevraagd. Nadat ik mijn bestelling had ontvangen en onderweg was naar huis werd ik gebeld door Miru met de vraag of ik terug wilde komen, er zou nl. iets niet kloppen. Wderom wachten voor ik de juiste bestelling kreeg. Thuis de kip en de rijst eerst in magnetron moeten zetten. Het eten smaakte overigens goed. Ik ga binnenkort gewoon nog een nieuwe poging wagen.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond 17.00 uur de bestelling geplaatst met bezorgtijd 18.40uur om 19.00uur gebeld en te horen gekregen dat de bestelling bijna klaar was. Bestelling werd om 19.37 bezorgd. Bezorger kon het adres ook moeilijk vinden. Bij de opmerking gevraagd voor kinderstokjes ivm kleine kinderen 2-4 en 6 jaar, deze zaten er niet bij. Sushi was lekker, warme gerechtjes in de oven opgewarmd. Met drie kleine kinderen was het vervelend dat de aangegeven bezorgtijd niet nageleefd kon worden! En de gevraagde opmerkingen niet gelezen zijn?

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers. Warme gerechten lekker warm. Perfect weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep was lauw en veel te dun en smaakloos en miste de kipstukjes er in verder was het allemaal wel lekker maar die soep was echt een tegenvaller

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Heerlijke sushi. Complimenten.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! Netjes op tijd geleverd en de sushi was heerlijk!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd bezorgd en smaakte net zo lekker als altijd

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lange wachttijd. Teleurstellend !

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi rolletjes zijn beduidend kleiner dan wanneer je deze in het restaurant eet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en lekkere sushi. Bestelsysteem werk gemakkelijk. Alleen wel jammer dat jullie niet in Ravenstein bezorgen.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Na lang twijfelen waar we dit jaar de sushi zouden halen voor kerstavond, gekozen voor Miru. We eten regelmatig met volle tevredenheid in het restaurant en dus zal de sushi afhaal ook wel goed zijn dachten wij. Helaas. De rijst was echt minder op smaak dan anders en de krokante Maki’s waren zelfs wat klef en taai. Volgende keer gaande toch ergens anders kijken..

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker en ook warm

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Super fris en heerlijk. Zeker niet de laatste keer geweest...

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk gegeten!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de rijst te plat, niet gewend van hun. Er zat geen gember bij. Gelukkig had ik het zelf ik huis.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kwamen al regelmatig in het restaurant, maar de thuisbezorging is ook prima op orde. De sushi werd keurig op het aangegeven tijdstip bezorgd door een vriendelijke dame. Waar veel bezorgers het niet meer zo nauw nemen met de corona regels werd door haar de bestelling bij de deur gezet en kon ik deze zelf uit de tas pakken terwijl zij netjes op afstand bleef. Zoals het in deze tijd (nog steeds) hoort. De sushi is, net zoals in het restaurant, uitstekend. We hadden zelfs het idee dat de bezorgde sushi verser was dan in het restaurant. Keurig geleverd op een schaal met stokjes, wasabi en soja saus. De enige verbetering die ik daar nog bij zou willen geven is dat je de gember apart moet bij bestellen, wat wij consequent vergeten. In het restaurant krijg je deze wel standaard op de tafel. Dank voor de heerlijke sushi en tot de volgende keer.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was onwijs goed. Alles stond op tijd klaar. Stevig verpakt. Eigenlijk is iedere bestelling gewoon altijd goed hier!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijf het toch jammer vinden van de bezorgkosten van 2 euro. Betaal dat dan liever in fooi. Eten is super goed en super netjes bezorgd

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect , goed op temperatuur, en zeer smaakvol !alleen erg weinig sojasaus.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Miru is super kwaliteit en heerlijk vers. Topper van Oss

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekkere sushi

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, we hebben het opgehaald. Heerlijke sushi en hele malse kip teriyaki en beefstukjes. We zijn erg tevreden over de kwaliteit. Daardoor in korte tijd voor de tweede keer eten gehaald bij jullie.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers... Beste sushi uit oss en omgeving vinden wij!!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle levering. Bedankt !!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker bij Miru

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte prima

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Keurig op tijd bezorgd.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 16.45 besteld en om 17.05 al af kunnen halen. Deze keer eens wat anders besteld dan gewoonlijk nu box 8 en de special v/d week plus nog sake cheese maki, wederom heerlijk. Ook mijn echtgenote was zeer te spreken, heerlijk vers gemaakt dat was te proeven. Ook nog eens korting op de bestelling toe, op naar de volgende bestelling die niet lang op zicht zal leten wachten. Gewoon top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd en super lekker!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We moeten hem nog opeten. 26 december om precies te zijn. Miru heeft ons nog nooit teleurgesteld, vooral de shashimi en gyoza's zijn altijd heerlijk! Service is ook top. Bedankt Miru, jullie zijn toppers! Op naar een heerlijk en succesvol 2021!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Great service and really good food.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit én snel bezorgd. Het zag er super fris uit allemaal en smaakte voortreffelijk.. absolute aanrader!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal lekker warm en super lekker zoals altijd ❤️

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten, lekker al van ouds. De warme gerechten waren nog prima ondanks een ritje van 20 minuten. En keurig verpakt. Graag tot een volgende keer!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER GEWELDIG ZO ALS ALTIJD

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, heerlijk gegeten. Genoeg keus voor goed prijzen. Beste van Oss volgens ons en we hebben ze allemaal geprobeerd ondertussen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi !!! Complete van de kids van Loon.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg lekker, net als in het restaurant

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was prima op tijd, gaan we zeker vaker doen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Alles lekker en vers. De krokante kip is een aanrader. Alleen jammer dat de maki alleen per 6 te bestellen zijn. 6 dezelfde is voor 2 personen wat veel.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed vers eten! Heerlijk genoten thuis!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Er gaat niets boven Miru!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was altijd al goed als we er gingen eten, nu ook weer super goed! Erg lekker en super makkelijk te bestellen! Kan niet wachten tot we weer gewoon kunnen komen lunchen of dineren.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sush en netjes op tijd bezorgd. Goede verpakking zodat warme gerechten ook warm waren bij bezorging.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom heerlijk gegeten

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier wekelijks, altijd weer even lekker

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd heerlijk! En ook nog eens super snel klaar!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 😀

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. De sushi smaakte weer als vanouds en alles was goed verpakt en tijdig bezorgd!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker 😋 en goed op tijd.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel wederom goed in de smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte kwaliteit, uitstekende bezorging, fijn dat je een update krijgt over de status van je bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een grote bestelling, maar alles aanwezig en precies op de gewenste tijd! We hebben genoten. Complimenten.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaken weer prima. Nouri iets te taai. Rijst leek niet helemaal gaar. Maar zeker 4 sterren waard!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties waren echt te klein als je naar de prijs kijkt. Normaal bestellen we bij een ander restaurant en dan hebben we echt meer voor minder geld.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg tevreden over de kwaliteit van de heerlijke (verse) sushi en de bezorging.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top@

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en kwaliteit

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, goede kwaliteit, prima op tijd

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi! En super snel bezorgd

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, nooit te laat, en vriendelijke bezorging! Kan niet wachten tot jullie weer open gaan, tot die tijd is laten bezorgen een hele goede tweede optie!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd! Wat een service in deze tijd!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekkere sushi!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer zalig gegeten. Dankjewel voor al het heerlijks!!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi Goede kwaliteit Snelle levering Miru is altijd mijn favoriet geweest!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi zag er hartstikke goed uit en waren ook super lekker. Ook de beef en de garnalenspiesjes waren top. Er was iets misgegaan met de betaling. Ook dat is direct na melding, zelfs na sluitingstijd, direct teruggestort.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, vers en goede service.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg goed!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de tempura gehad. Goed warm, goede textuur en luchtig beslag. Heb je de tempura variant nog niet gehad? Probeer het eens. Ook box 10 was erg lekker voor als je het klassieke idee van sushi wil (nigiri), vooral de zalm en tonijn. De vis is goed en de rijst had de juiste temperatuur.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie service, fijne ontvangst, heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi box was erg lekker. De warme gerechten waren helaas koud. Dit komt waarschijnlijk omdat er een lange rij bij het afhalen stond. Tip aan het restaurant: er stonden een aantal mensen te wachten die online besteld hadden. Roep je alle namen op van bestellingen die klaar zijn? Dat loopt sneller door. Volgende keer kiezen we voor bezorgen op een rustige dag. Dat is tot nu toe altijd goed bevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme gerechten waren nog goed warm. De sushi was heerlijk vers en precies goed gekruid. Voldoende sojasaus en wasabi. Bezorgd volgens afspraak. Wat wil je nog meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagde bezorgtijd 17.40 via mail op de hoogte gehouden en bezorgtijd werd 17.45 uur wat natuurlijk prima was! Om 17.38 opnieuw een mail met het bericht van vertrek bezorger. Bestelling kwam pas na 18.05 uur aan waarbij de warme gerechten lauw waren. Bezorger kon het adres niet vinden geruime tijd de bezorger aan de telefoon gehad om hem de weg te wijzen. Bezorger was uiterst vriendelijk en bood excuses aan echter super warm was ons eten helaas niet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten van de overheerlijke sushi. Mijn complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk jullie sushi

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, exact op tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Prima geregeld.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pittige kip kan minder pit

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk!!!! Ik heb weer genoten

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect verpakt, het was heerlijk, reden om weer te bestellen bij miru! Het enige wat we jammer vonden is dat er maar twee flesjes sojasaus bij was en we waren met 4 dus moesten wel wat zuinig doen. Maar het eten was top!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super alles was nog warm zelfs de warme sushi! Top zoals altijd

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker maar er mocht wat meer sojasaus bij zitten. En evt meer keus voor bv box 3 met warme gerechten .. Op tijd geleverd en het zag er netjes uit. De prijs was ook goed .

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Genoten!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, en het is was weer super lekker .

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker maar moest veel te lang wachten

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en op tijd. Super dat jullie er fontein bij hadden gedaan, en feliciteerde! Kei leuk! Thanks! Zijn toch de kleine dingen die het doen! TOPPIE!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk! Zoals altijd!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kei lekker, zoals altijd!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijke gerechten en prima service!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en zeer netjes gepresenteerd! Al vaker hier besteld/gegeten. Helaas bestellen ze niet in Reek maar hier rijden we graag een stukje voor om.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel erg lekker en het zag er smakelijk en zeer verzorgd uit. Ik zie ernaar uit om weer in jullie restaurant te eten, maar zolang corona voortduurt zal ik zeker nog een paar keer bestellen.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd de bekende hoge kwaliteit aan shushi en sashimi. Normaal eten we in het restaurant, maar nu laten bezorgen. Prima ervaring. Bezorging was iets later dan gevraagd, maar netjes gebeld dat ze wat later kwamen. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes geleverd lekker en op tijd dankjewel hier voor

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker altijd vers!!! Super service!! Houden rekening met evt aanpassingen of allergieën.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee bestelde porties kroepoek waren helaas niet meegeleverd. Toch € 5,— voor betaald !

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (zoals ik van jullie gewend ben) en snel geleverd! :)

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten. Keurig op tijd geleverd en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Lekkere sushi en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en goed verzorgd. En mooi op tijd klaar. Zeker nog een keer halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi weer heerlijk!! behalve de mosselen en friet in kartonnen bakjes. Geen succes voor afhaal. Slap en taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk gegeten en alles was keurig op tijd bezorgd 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, goed verzorgd en smaakte heerlijk

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en weer heerlijk gegeten!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, online bestellen super handig. Zelf opgehaald. Komen zeker een keer in jullie zaak dineren. Dankjewel!!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi waren erg droog. Niet lekker

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi Van oss!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Altijd lekker en super snel!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er valt niets te verbeteren, was super goed. De telefonische service, eten geven we een negen en de bezorging ook.Had gezegd voor verjaardag en heel attent zat er een vuurwerk fontein bij

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De levering miste 5 gerechten, Bij nalevering miste er opnieuw 2 gerechten. De aanlevering hiervan ging wel vlot.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging prima echter vlees niet goed bereid normaal is dit veel beter dan ik gewend ben, verder ook geen saus dus nu een taai, doorbakken stukje vlees zonder saus, jammer meestal is het goed

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en op tijd klaar

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Goed op smaak. We hebben even genoten!! Dankjewel!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik hou van Miru!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en goed warm nog altijd lekker

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk zoals altijd. Minpunt vind ik dat als je via miru zelf besteld(ipv thuis bezorgd) er wel bezorgkosten zijn. Bij thuis bezorgd is dit niet boven een bepaald bedrag (rond 30 euro)maar omdat via miru zelf er meer keuzes zijn en andere sushi boxen had ik deze x via miru zelf laten bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love miru! Snel/sushi is altijd vers en lekker. Het enigste wat we jammer vonden(misschien hadden we niet goed gelezen)dat er in de wok geen rijst of geen pasta inzat. Er zat alleen kip en groente in.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede bestelsite. Snel en handig, toegankelijjk voor iedereen. Nette prijs. Eten staat klaar op afgesproken tijdstip. Sushi was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en super vers. Ook mooi op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat we nog steeds niet kunnen/mogen gaan uit eten, hebben we het maar weer laten bezorgen. We waren wederom aangenaam verrast dat de bezorging sneller was dan de verwachte bezorg tijd. 2 grote mix schalen besteld waar we met 4 best grote eters goed van hebben gegeten. Niet teveel maar zeker ook niet te weinig. De sushi is zoals we gewend zijn van Miru van zeer goede kwaliteit. We gaan gegarandeerd nog een keer bestellen maar hopen dat we toch snel weer lekker bij Miru zelf kunnen gaan eten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Voor herhaling vatbaar! Zelfs de biefstukblokjes waren heerlijk gebakken en nog warm bij aankomst! Fijn dat jullie in Geffen bezorgen! Hoop dat dit jullie dit altijd blijven doen dan hebben jullie er een vaste klant bij!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer van de bezorgkosten. Moest gewoon boven bepaald bedrag gratis zijn. Verder top

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Mooi dat je de bestelling kunt aan passen. Het liefste eet ik gewoon weer bij jullie kan noet wachten tot dat we weer mogen komen Groetjes een trouwe klant Edwin

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer overheerlijk! We love It

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Niks op aan te merken.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen was niet zo vers, had verwacht dat het lekkerder zou zijn. En bij het restaurant is het wel lekkerder

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een woord: Heeeeeerlijk!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en op tijd lekker eten. Alleen De soep was flauw en lauw de rest was echt toppie

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd geleverd. Top!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi, soep en salade waren erg lekker, en de bezorging was perfect op tijd en heel vriendelijk. Bij gebrek aan een open restaurant is dit een heel goed alternatief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer als vanouds Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De Sushi was heerlijk die we besteld hadden. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goef op tijd klaar. Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Overheerlijke sushi. Vooral de Unagi was weer perfect.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Precies wat we besteld hadden. Echt Miru. Er was trouwens een vriendelijke bezorgster

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi! goeie service!! toppie

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en keurig op tijd bezorgd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi , heerlijk gegeten. Aanrader!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, klantvriendelijk en nog geen minuutje hoeven wachten. Blij dat we nog kunnen genieten van de sushi, ondanks de maatregelen. Goed geregeld Miru!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig service en snel geleverd

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service. Ben blij dat ze gewoon komen bezorgen in deze vervelende tijd

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis genoten van Miru.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes en op tijd bezorgd. was heerlijk

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar wens

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een korte zwarte haar op de krokante garnale sushi dus die hebben we laten liggen. De rest was uitstekend.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi bezorgt door een zeer vriendelijke bezorger

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker! Deze keer zelf afgehaald omdat we onderweg naar huis waren en perfect. Wat warm moest zijn was nog warm.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon super! Heerlijk en vers. Jammer dat de horeca gesloten is.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers. Behalve de crispy maki, dat is gewoon kroepoek in een jasje. Verder top hoor!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk , de warme gerechten waren niet echt warm meer en na opwarmen was de smaak wat minder lekker dan we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, lekker vers. Bestel hier wekelijks. Bezorging was wat later dan aangegeven, maar het was natuurlijk ook weekend en druk toen ik bestelde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk echt genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder Kwaliteit vlees kip teriyaki

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk op tijd bezorgd (marge +10/15 minuten). Wat warm moest zijn was nog goed warm dankzij de piepschuim bekers met deksel. Plastic bakje met kip teryaki was minder warm. Alleen de frietjes waren niet heel warm (kartonnen bakje) en iets te lang gefrituurd. Sushi de bekende kwaliteit. Verder zat alles erop en eraan: soya saus, wasabi, stokjes. Grote porties. Groter dan in restaurant dus we hadden meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top geregeld, mooi op tijd bezorgd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en netjes op tijd bezorgd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect bezorgd en het was heerlijk eten

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, stipt op tijd. Eten was geweldig!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top. Thuis eten mist de charme van jullie restaurant. Maar prima, keurig op tijd geleverd en alles was super lekker.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en super snel

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker!! Liever zitten we gewoon bij jullie in het restaurant maar dat mag voorlopig niet.. Wat we besteld hebben smaakte goed! Ook de hoeveelheid is goed, goede porties vind ik..

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en bezorging was heeeel snel! Binnen 20 min. gemaakt en hier.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd en altijd super lekker .

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl stond op tijd klaar, smaakte goed en het was een flinke portie. Enige reden dat ik geen 5 sterren geef is dat de rijst lauw/ warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

In plaats van uit eten hebben wij deze keer thuis gegeten en zoals altijd genoten van de overheerlijke sushi van Miru. Onze complinenten. Mooi verpakt de warme gerechten ook echt warm. Dit gaan we vaker dien.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut tevreden. Eten was stipt op tijd en alles was precies zoals besteld.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer geen saus meer over de lamsspies en gamba spies

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, alles vers en compleet

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Zag er ook keurig uit!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet (al een keer eerder gehad). Cassave kroepoek ontbrak dit keer. Heb overigens niet gebeld om dit door te geven. Eten was lauw tot koud. Zijn wij niet gewend van jullie. Erg jammer! Andere keren dat wij besteld hadden, was het eten wel warm.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd, goede communicatie (zoals mail wanneer eten onderweg is), komt warm aan. Gaan we vaker doen.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk van smaak en verse kwaliteit. En daar boven op ook nog eens vriendelijke mensen en top service. Heb al bij veel sushi restaurants gegeten in Nederland maar bij uitstek de beste in mijn ervaring !

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed verpakt, ondanks de afstand was het eten echt nog flink heet na bezorging. Zeker een aanrader!!! Snel en op tijd bezorgd.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service zowel aan de telefoon als de bezorging. We kwamen er niet helemaal uit op de website, naar het restaurant gebeld en die hebben ons zo rustig en vriendelijke geholpen voor een alternatief. Aanrader!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt weer super lekker

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan in het restaurant Geweldig

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, alles vers en een vriendelijke bezorger.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed, behalve waren ze de gember vergeten en dat vind ik heel belangrijk bij sushi eten. Kwaliteit is echt goed!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben er weer van genoten. Eten was ook optijd bezorgd. Goede service

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gnom gnom gnom.... dat is het eerste wat er in mij opkomt. Tijdje geen sushi op maar wat was het lekker! Erg genoten! Super snelle bezorging en op de aangegeven tijd! Top.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar en was verrukkelijk en ook meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top 👍🏻 Super verse en lekkere shusi.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede service. Snelle afhandeling bij ophalen, prima!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten en mooi op tijd op kunnen halen 👍

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tijd geleverd en de gerechtjes vielen heel goed in de smaak

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en zoals altijd lekker.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, alleen jammer dat voor de tweede keer alles niet echt warm is.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk eten, zoals altijd!! Suhsi die warm hoort te zijn is altijd nog lekker warm! Echte aanrader!!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes afgegeven, goede verpakking, en smaakt net zo lekker als in het restaurant, beter is daar eten maar dit zo thuis een keer ook heerlijk.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd !

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, zoals altijd!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, alles zag er netjes en goed verzorgd uit, eten dat warm moest zijn was ook echt goed warm, mooi om te zien dat er waar dat al mogelijk is gewerkt word met milieu vriendelijke verpakkingsmaterialen.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te duur in vergelijking met all you can eat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De website en de app zijn echt onhandig. Ik heb een bestelling van meer dan 15 euros in mijn winkelwagen gehad maar toch werd de knop bestellen niet geactiveerd. Uiteindelijk ben ik er achter gekomen dat ik andere dingen ook moest kopen zodat het bezorgd wordt (echter was het niet duidelijk in de website/app wat items worden niet alleen bezorgd)

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, goeie bezorging, netjes optijd op dit late uur. Zo blijven we zeker iedere week bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De bezorging was helemaal super met een mooie elektrische auto :)

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

hele goede service ze waren iets vergeten mee te geven met het afhalen van de bestelling kwamen ze get berzorgen in nistelroden geweldige service

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miru is geweldig en goed personeel en de big boss zijn heel vriendelijk

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk, zoals altijd. Lekkere verse sushi, makkelijk te bestellen en perfecte levering.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, had meer mogen zijn. Was prima en lekker vers.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers bereid, prima smaken!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en sashimi was heerlijk, warme gerechten wat minder; koud en niet krokant, dat was jammer....

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Goede sushi. Goed verzorgd.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers gemaakte sushi en garnalen waren lekker. Had alleen niet begrepen dat er niet automatisch gember bij zat. Misschien iets duidelijker op de site zetten? Verder prima!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voor wat wij gewend zijn niet vers de rijst was droog, totaal niet lekker we zijn heel ziek geweest heel de nacht flink aan de diarre buikpijn nee dit zijn wij totaal niet gewend van jullie

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk, op tijd bezorgd, toppie👍

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten en snel gebracht

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was vers alleen vonden wij de crispy box erg teleurstellend smaken waren minimaal op alle sushi zaten Chili vlokken dat is de smaak die je dan proeft er zat niks speciaals aan. ook zat er bijna geen rijst omheen het leek net alsof hij door iemand zonder ervaring was gemaakt. Heel erg jammer! Bezorging was wel netjes op tijd

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super als altijd

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !!! Sushi en poke bole afgehaald ... zeker de beste in de regio oss👍

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en perfect op tijd.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Op de afgesproken tijd. Fantastische

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer lekker en super geleverd.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd,en van zeer goede kwaliteit. Was weer heerlijk ,👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via internet op het moment dat ik kwam om het op te halen stond het al netjes klaar. Smaakte ook weer goed. Goed geregeld.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aan de geflambeerde zalm zat weinig rooksmaak, de rest was heerlijk

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke genoten van de sushi, kan hier wel iedere week bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk te bestellen en word op de afgesproken tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten thuis, top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse sushi. Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Ben zeer tevreden over alles.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en binnen een korte tijd gebracht. De salade mocht met iets meer saus zijn.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppertje weer hoor!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersushi en goede snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en ontzettend lekker! De Poké Bowl teriyaki beef ga ik zeker nog een keer bestellen.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en vriendelijk bezorgd. Alles was weer heerlijk, maar de nouri rond de maki was behoorlijk taai. Dit had ik bij een bezoek aan het restaurant maanden geleden ook al eens bemerkt en doorgegeven.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top zoals altijd! Op tijd bezorgd en heel lekker eten. Tot snel :)

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten geen stokjes bij en geen soda

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en precies op tijd, zelfs met drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, nette prijzen, ruime keuze en prettig bestelsysteem.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesproken tijd geleverd en kwaliteit als altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en zo goed als op tijd geleverd.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies bezorgd op de verwachtte tijd en het smaakte weer voortreffelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk weer eens sushi kunnen halen, zoals we gewend waren van Miru is de kwaliteit zeker gelet op de prijs heel goed. Ook gewaardeerd is de 10% korting bij bestelling via de website en de mogelijkheid om bij afhalen contant te betalen. De website is vernieuwd sedert de laatste keer(januari 2020) dat ik deze bezocht. We zullen zeker blijven terugkomen, ondanks het feit dat er geen gember bij de bestelling is geleverd, we beschouwen dat maar als een incidentje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft DE locaties voor sushi aan huis! Genoten van heerlijke Sushi perfect op tijd geleverd door een heel vrolijke bezorg(st)er Een uitmuntende prijs kwaliteit verhouding en zodra de wereld weer wat normaal is moet ik er zeker weer eens gaan eten want dat is ook al weer veel te lang geleden!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Extra flesje soja is wenselijk

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi , keurig op tijd alleen jammer dat de zat zo op de grond gezet word hang hem dan aan de deur vindt dat niet zo hygiënisch

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten 👍

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer een bestelling gedaan, na de vorige levering waarbij het eten koud was geweest hadden we heel netjes een kortingscode gekregen. Deze nu verzilverd, heerlijk gegeten en deze keer alles perfect. Heerlijk gegeten.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, netjes op tijd en warm. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer SUPER lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon zoals altijd heel goed

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, zoals altijd!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten waren koud bij bezorging, Hierdoor smaakte niet alles even goed, sushi was perfect! Jammer van het warme deel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sojasaus, eetstokjes & wasabi zaten er niet bij de andere keer dat ik had besteld had ik gekozen voor ophalen en op de afgesproken tijd was de bestelling nog niet eens gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd van hoge kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. We hadden mix 4 en nog wat warme gerechten. Deze waren apart verpakt en in een aparte tas aangeboden zoals het hoort. We waren sneller dan de afgesproken tijd. Het was letterlijk een feestje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer thuis laten bezorgen. Dat was een goede ervaring. Eten was zoals gewoonlijk super lekker. Porties zijn groter (ogen ook groter dan maag) waardoor we er 2 dagen van konden eten. Volgende dag ook nog lekker genoeg. Bezorging ook super op tijd. Alles redelijk goed verpakt, klein beetje gelekt maar niet zo storend. Miste alleen de lekkere toetjes die je wel hebt in het restaurant zelf :). zeker voor herhaling vatbaar om te bestellen.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en daarnaast op tijd bezorgt. Kwaliteit was weer super !

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes klaar op de aangegeven tijd. Heerlijk thuis gegeten, smaakte super!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies op tijd bezorgd door een vriendelijke dame!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig ,netjes op tijd bezorgd 👍

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed geregeld. online besteld en betaald. Stond op afgesproken tijd klaar om op te halen.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was smaakloos Bezorgtijd bijna een uur

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Klopte niet Hadden asperges in plaats van zalm biefstukjes zaten er niet bij

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en bestelling klaar met ophalen.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en netjes op tijd bezorgd. Ga zo door Miru!!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou de komkommer in het zuur.. in een andere verpakking doen... tas was zeiknat en de stokjes ook... dit is alleen een tip Eten en services is top Was weer heerlijk

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en lekker. Alles stond keurig op tijd klaar en de bestelling ging echt soepel.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker en de bestelde hoeveelheden waren voldoende.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, netjes verpakt, precies op opgegeven tijdstip!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en de sushi was heerlijk vers.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super, ook bij afhalen en thuis op eten!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging, mooi op de afgesproken tijd, sushi was heerlijk, helaas was de kwaliteit van de biefstuk puntjes een stuk minder dan de vorige keren. Maar zal zeker nog eens vaker bestellen.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en goede levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, goed bereid en enorm van genoten! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kijk alsjeblieft of er nog garnaal aan de staart zit of dat het alleen staart / schaal in rijst is. En graten in de zalm is óók niet fijn eten. Er was er maar 1 soya saus geleverd bij een bestelling van bijna 50euro. Bestelling was 10 minuten te laat erg jammer. Moet zeggen dat wij verder altijd tevreden zijn bij jullie en dit aangeven om het de volgende keer te voorkomen bij een volgende bestelling.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! Had een leuke aanbieding en de bezorgtijd klopte precies! Heerlijk gegeten ! Aanrader....

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger mooi op tijd en bleef keurig op afstand. Warme gerechten heerlijk warm en net als de sushi weer super!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is zoals bij MIRU in de zaak. Ik mis alleen de sfeer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk vers en lekker snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd heerlijk en keurig op tijd

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd precies op tijd en keurig bezorgd. Het was wel jammer dat er maar voor 3 personen stokjes en sojasaus bij zat terwijl we toch met 4 personen waren en ruim voldoende hadden besteld. De sushi zelf was verrukkelijk echt de moeite waard. De volgende keer bestellen we zeker weer bij Miru!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Goede kwaliteit eten!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en perfect op tijd!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit die je gewend bent van Miru.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere verse sushi. De warme gerechten waren goed verpakt en inderdaad warm bij levering. En op tijd geleverd!! We j hebben ervan genoten. Gaan zeker snel weer bestellen!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelfs voor ons 3jaar huwelijk een lief klein extra bij de bezorging, helemaal top

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer koud maar goed opgelost want kreeg kortingscode

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten. Dit was de tweede keer dat we nu sushi van Miru hebben laten bezorgen. Deze keer was het precies op tijd bezorgd en waren ook de warme gerechten nog warm.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ...was weer super lekker

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, eten was heerlijk, we hadden voor 6 personen besteld (ieder zijn voorkeur doorgegeven) en naar ons idee hadden we meer grill gerechten gekregen dan besteld (hoeveelheden spiesjes)

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bezorgdiensten maar tot eind mei doorgaan. (Dat staat tenminste op de website).

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi afgehaald

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk vers en warm! Hopelijk blijft het bestellen een optie na de corona crisis!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect op tijd geleverd en zoals gewoonlijk super lekker.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond netjes op tijd klaar Het bestellen ging makkelijk Lekker gegeten

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker en zo kunnen wij nog thuis genieten van jullie lekkere eten. Jullie mogen blijven met thuis bezorgen heel handig voor een snack tussen door in de avond voor bij een borrel :)

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Stipt op tijd bezorgd en goed verpakt. Alles was nog lekker warm. Een aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi schotel en kippasteitjes waren heerlijk! De bestelling was mooi op tijd gereed!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet. We misten 2 items.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige mensen super lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes En snel bezorgd. Kwaliteit is echt wel minder goed dan de overige sushi bezorgers. Wel iets goedkoper. Ik geef de volgende keer een paar euro meer uit en bestel ergens anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben eigenlijk teleurgesteld in de laatste bestelling van Miru. De sushi was erg droog. Het leek wel of de sushi oud was. Wij zijn ook allebei ziek geworden. Wij halen vaak sushi bij Kaizen is Rosmalen en wilde toch weer een keer de sushi van Miro proberen. Maar voor mij is het kwaliteitsverschil wel groot. Kaizen in Rosmalen is 10 euro duurder op een totale bestelling, maar dan heb ik 100% verse sushi die hoog op smaak is. Ik heb bij Miru het gevoel dat het voorgerolde sushi is die op bestelling wordt gesneden en niet vers gemaakt wordt. En dan ben ik benieuwd hoe lang deze sushi al ligt....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warmen gerechten waren koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en altijd lekker eten

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond alleen dat de zeewier salade iets te weinig zeewier en erg veel sla had. Je betaalt €1,50 extra voor salade, maar het was eigenlijk alleen een beetje sla. Voor de rest was alles heerlijk!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd! Maar we hopen toch snel weer lekker in het restaurant te komen eten.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, sushi was nog prima na bezorgen. Goede kwaliteit, op tijd bezorgd en ruime keuze aan sushi

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super blij dat we weer van Miru konden eten, het was super vers, warm en snel klaar! Mijn complimenten en we gaan zeker vaker bestellen 🤩

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal sushi was perfect veruit de beste van Oss Mix 2 en mix 8 heeerlijk

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel. Heel lekker en top!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker van de bestelling gegeten alles was lekker vers! Als er de volgende keer gember bij zit is het helemaal fantastisch, bedankt voor de service!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, en zeer goede kwaliteit-smaak

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nog nooit eerder sushi op, geen vis eter maar genoeg keuze zonder. Wat was het heerlijk😍🥰

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd was erg lekker!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was thuis net zo lekker als in het restaurant. Wij hebben genoten!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit precies zoals je verwacht als je hier eerder in het restaurant hebt gegeten! Ebi tempura rolls zelfs nog warm bij bezorging!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer goed, jammer dat er op face book een actie stond en ik gewoon het volle bedrag heb betaald.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en goed warm, bezorging netjes op tijd

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld op een zondag wat ook moederdag was, dus had al een langere bezorgtijd verwacht! Het zou een uurtje duren, het werd iets langer maar dat vond ik zelf geen probleem! Ik werd via de mail netjes op de hoogte gehouden en dat was super fijn! Sushi was heeerlijk vers wat ik altijd erg belangrijk vind! Spicy salmon en spicy tuna echt favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst van ons leven sushi afgehaald, het was echt heerlijk en voor herhaling vatbaar! Superlekker en onze dochter die ook op moederdag jarig was en 12 jaar werd, vond het een echte mooie afsluiter van haar verjaardag. Jullie zien ons snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Goede service!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren alleen de 3x gember vergeten, in de plaats daarvan hebben we chilisaus gekregen (niet opgegeten) ik zei wel gelijk dat ik het niet erg vond. Mijn zoon was hilarische toen hij zag dat we eten bij jullie hadden besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.goed geregeld en op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelproces is erg fijn, krijgt bijv. een berichtje als de bestelling onderweg is. Kwalitatief erg goed, zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en goed georganiseerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het eten heerlijk en de hoeveel was precies genoeg. Wij hebben de bestelling afgehaald omdat het bezorgen niet mogelijk was. Maar dat verliep ook hartstikke soepel. Ik zou zeggen ga zo door en blijf het verder aanbieden ook als jullie wee open mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het bezorgen behoorlijk aan de prijs.€ 4,90 voor de maki die normaal €3,50 kost vind ik wel te gek eigenlijk.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed. Voor herhaling vatbaar

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was TOP!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, het zou langer dan een uur duren maar na 20 minuten stonden ze al voor de deur! Sushi was top maar de gril en bijgerechten minder dan verwacht.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was perfect verzorgd. Heerlijk vers en op de afgesproken tijd. Complimenten. Ik heb genoten.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, bestellen was makkelijk, alles netjes volgens afspraak.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauwwwwww het was geweldig bedankt daarvoor het hele team en super producten op naar een volgende bestelling of nog liever natuurlijk een reservering

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Bezorging helemaal top.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, en redelijk snel en erg lekker

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, heerlijk en ondanks dat er een gerecht miste, was het snel opnieuw geleverd

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

mooi op tijd klaar en héérlijk.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sojabonen waren te zacht, verder was het lekker.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onvoorstelbaar wat een kwaliteit sashimi’s!!!! En dat in Oss

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en mooi op tijd klaar

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en zullen dus vaker overwegen om te bestellen. Bezorger was erg vriendelijk.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van een heerlijke maaltijd, prima op tijd bezorgd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis mix nr 2 en 3 laten bezorgen. Op tijd geleverd. Heerlijk genoten van alle gerechten. Top!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen regelmatig menu 16, dit noemen jullie nu mix 5. Menu 16 voor € 38,50 nu € 48,00 min 10%. Dit is een prijsverhoging van iets meer dan 12% dat is wel erg hoog. Ik snap dat de tijden niet makkelijk zijn. Maar 12 % is niet echt netjes. Groetjes Sander

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt super! Zou misschien een idee zijn dat jullie tegen betaling ook verder bezorgen richting schaijk.. op de rustige besteldagen bijvoorbeeld Maar het eten was echt top!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering. Alles vers en lekker warm en daar boven op ook nog eens vriendelijke top service! Ik hou van de miru!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd met de altijd goede Miru kwaliteit

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere sushi bij Miru. Fijn dat we in deze tijden af kunnen halen en de korting motiveert ook om even naar Oss te rijden.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal foutjes in de bestelling: product ontbrak en een aantal producten waren verwisseld met andere producten. Na een telefoontje werd dit direct opgelost en stonden jullie binnen no-time voor de deur. Gerechten waren van de hoge kwaliteit die we gewend zijn van Miru. Wij zijn erg tevreden! Het is wel anders om thuis te bezorgen. Wij hopen zodra de situatie verbetert weer eens bij Miru binnen te kunnen zitten!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon goed

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De prijs kwaliteit verhouding is top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en veel snellere bezorging dan bij bestelling aangegeven!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was niet op bestelling gemaakt maar van het voren. Hierdoor proefden ze oud en taai. Het geld niet waard helaas. Ik ben zelf kok, weet wel wanneer iets vers is en dat was dit zeker niet. Ik snap dat deze moeilijke Corona tijd een uitdaging is voor de horeca, maar probeer dan in ieder geval ervoor te zorgen dat de delivery goed is, zodat mensen na deze moeilijke periode jullie restaurant ook nog komen bezoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was overheerlijk, super vers. Her werd netjes afgeleverd en ik was erg tevreden.Een echte aanrader voor iedereen die van sushi houdt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd erg lekker.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, andere gerechten die warm behoren te zijn waren allemaal koud. Dat was erg jammer.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar. En het warme eten was goed warm thuis. Met voldoende soja saus. Geen klachten. Wel zelf opgehaald. Vinden we prettiger. De oude en vertrouwde smaak 😉

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, maar sushi's waren veel te klein. Wij waren 2 volwassen en een kind, het was niet genoeg, helaas. Voor €60 verwacht je wel meer 😒

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vegetarische gerechten waren samen met de vis gerechten verpakt , alles smaakte naar vis , degene die vegetarisch waren hoefde hun eten niet meer, slecht geregeld

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal super lekker. Online bestellen is ook duidelijk. We hebben enorm genoten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was zoals het normaal ook is. Super lekker!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top, heerlijk!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mijn gevoel is het minder dan normaal.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Alleen jammer dat de warme gerechtjes niet echt warm waren.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was al bijna koud bij aankomst

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker ! En makkelijk via de site kunnen bestellen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi mooi opgemaakt en goede maatregelen getroffen voor het afhalen. Tot snel’

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was netjes op tijd klaar, alles was geleverd en het smaakte heerlijk volgens mijn zoon!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke gerechtjes én vers! Als opmerking gevraagd of het zsm bezorgd kon worden en zodoende 20min eerder dan de aangegeven tijd bezorgd, top! We hebben genoten! Hopelijk tot snel weer gewoon in het restaurant, maar in de tussentijd zullen we zeker nog eens bestellen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle service, top.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super 👍

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen perfect op de gewenste tijd, en alles was nog goed heet. Super!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden smiddags besteld. Wilde het graag om 17.45 laten bezorgen. Ze stonden om 17.15 al aan de deur. Veel sushi viel uit elkar en we miste 1 bestelling. Dat was dus een beetje een tegenvaller. De smaak was wel weer erg lekker.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd netjes geleverd, heerlijk warm . Het was allemaal lekker!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke gerechten en de warme gerechten waren nog steeds warm bij het bezorgen. Bezorging stipt op tijd. Helemaal top! Voor herhaling vatbaar. We hebben gesmuld

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was mooi optijd bezorgd. Netjes ingepakt, goed warm en net zo lekker als wanneer je daar zou eten. Echt top nu in deze tijd. Stukken beter dan andere thuisbezorgd restaurants.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, prima op tijd klaar om op te halen... Voor herhaling vatbaar.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heel erg lekker zoals we gewend zijn! We misten alleen een paar stokjes, maar daar hadden we zelf een creatieve oplossing voor gevonden

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op de minuut af bezorgd. En zoals altijd heerlijk gegeten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Duurde lang voordat de bestelling klaar was. Ik heb drie kwartier gewacht in het restaurant. Verder was het eten wel lekker.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk maar wordt bezorgd zonder chopsticks, soja, wasabi of gember.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op de site ook al een recensie gegeven: heerlijk gegeten, warme gerechten waren goed warm. Prima en voor herhaling vatbaar! Maar we hopen snel weer in het restaurant te kunnen eten, want je mist toch de ambiance.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had besteld vor 17.00 uur hadden om 17.45 pas onze bestelling was niet echt warm meer

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen speciaal uit Schaijk om eindelijk Sushi te nuttigen, dan missen we Gerechtjes Verder was de prijs van afhalen aan de hoge kant. Wat we gegeten hebben was weer heerlijk..

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling stond gepland om 17.45u. Halfuur later nog steeds niet bezorgd, toch maar gebeld. Bestelling was niet klaargemaakt of niet meegegeven aan bezorger? Uiteindelijk om 18.45u ons eten bezorgd. Gelukkig wel heel erg lekker.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan afgesproken. Maar geen klagen, het was super vers en lekker. We hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel blij dat we weer kunnen genieten van jullie fantastische sushi. We moesten langer wachten dan vooraf gepland wat heel begrijpelijk is, want ook voor jullie is deze manier even wennen. Maar het was het wachten meer dan waard en we hebben GENOTEN! We komen snel weer voor een bestelling! En de extra service om het wachten te verzachten was top maar had in mijn ogen niet gehoeven hoor. Wij zijn al lang blij dat we weer konden bestellen en alles is zo vers dat het ook logisch is dat het dan langer duurt. Goed werk heeft immers tijd nodig 😉.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren vasten klant voor het all you can eat eten. Wekelijks kwamen we. Toen hoorde we dat we eindelijk konden bestellen. Met veel enthousiasme gedaan. Maar langer als 2.5 uur wachten op je eten en dan ook nog eens de saus door heel de tas heen. Nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de sushi was super lekker, alleen erg jammer dat ik om 17:45 mijn bestelling plaatste en we pas tegen 19:30 konden eten. Volgende keer dus vroeger bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed. Zoals gewoonlijk. Maar nu in de Coronatijd kunnen we alleen afhalen. Wachten....1 uur vertraging op zondag.... personeel deed hun uiterste best Iedereen kreeg zelfs gratis drankje aangeboden door de vriendelijke receptie dame voor het langere wachten. Wel jammer dat de warme gerechten bij thuiskomst dezelfde temperatuur hadden als de rest van de hapjes. Succes in deze tijden van behelpen. Tot de volgende keer....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon de weg niet vinden en we misten twee gerechten voor de rest was t super lekker niks mis mee volgende x bestellen we gewoon weer t liefst in de zaak zelf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de kwaliteit die we gewend zijn 👍👍👍🏆

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend vanuit het restaurant is de kwaliteit van de producten zeer goed, de bezorging en de verpakking waren ook naar tevredenheid. Online bestellen is een eitje, overzichtelijk en duidelijk, een aanrader dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer lekker gegeten! Het bestellen via de website ging gemakkelijk en het eten was ook goed verpakt. De enige minpunten waren dat de bestelling 20 minuten later was dan de aangegeven bezorgtijd en dat de warme gerechten inmiddels niet meer zo warm waren. Nu kan ik me bedenken dat het bezorgen nog nieuw is en daarom hoop ik dat het de volgende keer beter gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen erg jammer dat het gister goedkoper was dan vandaag op een schotel bv nr 3 die is vandaag 7€ duurder en dat vind ik niet normaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes op tijd, en de kwaliteit was goed zoals we gewend zijn van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Wat fijn dat we ook zo kunnen genieten van jullie lekkers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super. Heerlijk gegeten en service en bezorging was prima. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg ongeorganiseerd en niet volgens de coronaregels. En stonden teveel mensen binnen om te wachten op hun bestelling, ongeveer 20!! Ik heb online bestelling geplaatst en met als afhaal tijd 17.40 uur. Ik was er om 17.38 uur en Ik moest wachten in de 'wachtruimte' binnen. Mensen die later kwamen gingen eerder weg met hun bestelling en om 18.10 uur was mijn bestelling nog steeds niet klaar. Ik vroeg toen hoelang het nog ging duren en toen gaf men aan dat mijn tijd verzet was naar 18.15 uur. Hierover ook geen mail of iets dergelijks gehad. Inmiddels zaten en stonden er veel te veel mensen te wachten op hun bestelling. Dit is niet volgens de regels. Uiteindelijk kreeg ik mijn bestelling om 18.14 uur mee en een maal thuis aangekomen was alles wat diende te zijn behoorlijk afgekoeld en eigenlijk niet meer te eten. We hebben wel vaker afgehaald in het verleden maar dan was het nog goed warm. Dus bij deze niet zo'n positieve recentie. Ik hoop dat het gaat verbeteren want de koude g

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zaterdag om 18:15 gevraagd om te laten bezorgen, een beetje vanuit gegaan dat het eventueel later kon zijn maar echt netjes op tijd! Kei fijn en zoals altijd erg lekker. Gaan we zeker vaker bestellen, bedankt!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk heel erg goed gedaan. Snel en precies wat ik besteld had. De smaak is compleet vertrouwd. Moet ik dan toch iets opmerken, dan mag het warme spul wel in een wat betere warmhoud verpakking zitten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een bestelling gedaan om sushi te komen halen om 16:00 maar er was iets mis gegaan en ging om 16:50 pas de deur uit. Dat was erg jammer

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd, en de prijs eten verhouding was zeer goed en lekker.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk netjes verpakt en ruim voldoende porties

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het warme vlees was niet heel warm weer, das wel jammer. Want dan is het lekkerder maar ik dacht dat er meer sojasaus en wasabi bij zat voor zo'n bedrag. Verder de sushi was wel lekker. Maar het smaakt beter bij jullie in het restaurant natuulijk.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk zoals altijd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was koud..1 gerecht niet verder weinig saus Best wel teleurstellend zeker voor de prijzen die hoger zijn dan als we bij miru eten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat het 1.20 min te laat was maar op zo;n eerste dag en zo druk is het te vergeven hoor het was geweldig en heerlijk warm maar ga toch graag weer naar het restaurant

Reactie van Sushi Miru:Bedankt voor uw reactie en wij danken u voor het begrip dat het te laat aankwam. Wij zien u ook graag weer terug in het restaurant!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Prima bezorging keurig op tijd. We hebben er van genoten, was veel te lang geleden!

Reactie van Sushi Miru:Bedankt voor uw reactie en fijn dat u er van genoten heeft! -Team Miru

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker, maar ik heb de garnalen niet ontvangen en die had ik speciaal voor iemand besteld die niks lustte Toen had ik gebeld maar jullie namen niet op.

Reactie van Sushi Miru:Beste Marloes, Bedankt voor uw feedback! Wij bieden ons excuses aan voor het ongemak. Het was voor ons de eerste dag en daarom een beetje spannend, wij vragen hier uw begrip voor. Fijn dat het andere eten beviel! Met vriendelijke groet, team Miru

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Blij dat ze deze constructie hebben aangegrepen in deze tijden (kunnen wij toch heerlijke sushi eten)!

Reactie van Sushi Miru:Bedankt voor uw reactie en fijn dat het beviel! -Team Miru

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was zoals altijd erg lekker, alleen moeten jullie iets beter nadenken over het afhaal concept/de capaciteit. Heb 50 min op mijn bestelling moeten wachten. Als ophaaltijdstip 18:10 aangegeven en ging om 18:50 weg. Was daarbij niet de enige die dag had.

Reactie van Sushi Miru:Beste mevrouw van de Wiel, Bedankt voor uw feedback! Wij bieden ons excuses aan voor het ongemak. Het was voor ons de eerst dag van dit nieuwe concept en daarom moesten ook wij uitvogelen hoe het zat met de tijden. Wij vragen hier uw begrip voor. Fijn dat de sushi wel beviel! Met vriendelijke groet, Team Miru

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik moest om 18:00 uur werken en wilde dus van te voren even lekker sushi eten. Stond op tijd klaar, goede service en wat was het weer heerlijk! Bedankt Miru!

Reactie van Sushi Miru:Bedankt voor uw reactie en fijn dat het beviel!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goede vervanging van het uit eten gaan. Alleen prijsgewijs is het duurder dan uit eten gaan

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!!!

Reactie van Sushi Miru:Bedankt voor uw reactie en we zijn blij dat het beviel!